Jsem si jist, že spousta z vás by si přála nové dobrodružství s Batmanem. Bohužel se ale nic takového zatím nekoná. Na konci loňského roku vyšli rozporuplní Gotham Knights a tvůrci původní trilogie z Rocksteady Studios odložili ne moc dobře vypadající Suicide Squad: Kill the Justice League na rok 2024. Menší náplast přichází v podobě Switch verze Batman: Arkham Trilogy.

Hry Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight v jednom balení dorazí na úspěšnou konzoli/handheld od Nintenda přesně 13. 10. tohoto roku. Portování má na starost společnost Turn Me Up Games.

Batman: Arkham Asylum je místem, kde to vše začalo. Hra, která byla původně vyvinuta Rocksteady Studios a vydána v roce 2009, představuje jedinečné spojení akce, dobrodružství a superhrdinů.

Batman: Arkham City představuje volné pokračování hry Batman: Arkham Asylum a staví na jedinečné atmosféře předchozího dílu. Vysílá hráče do rozlehlého města Arkham City – pětkrát většího herního světa než ve hře Batman: Arkham Asylum – nového zabezpečeného „domova“ pro všechny zloděje, gangstery a šílené padouchy z Gotham City. Hra nabízí všem možnost vyzkoušet si, jaké to je být Temným rytířem rozsévajícím spravedlnost v ulicích Gotham City; čeká zde na vás to nejlepší z galerie nejnebezpečnějších padouchů Gotham City.

Batman: Arkham Knight umožní hráčům prožít unikátní, temné a atmosférické dobrodružství, které je zavede do nitra arkhamského útulku – gothamské psychiatrické léčebny pro šílené zločince. Hráč se bude pohybovat ve stínech, zasévat strach do srdcí nepřátel a čelit Jokerovi a dalším nechvalně proslulým darebákům z Gothamu, kteří se útulku zmocnili. S využitím celé řady Batmanových technických vymožeností a díky jeho schopnostem se z hráče stane neviditelný dravec, který se snaží zmařit Jokerovy zvrhlé plány.