V minulém článku týkajícím se vydání kolekce Fitness jsem se zmínila, že proběhlo hlasování ohledně obsahu kolekce, která je plánovaná na letošní podzim.Vývojáři z Maxis se rozhodli naslouchat komunitě, a tak k prvnímu hlasování, které proběhlo začátkem dubna, navrhli několik témat, které by pro kolekci byli nejvhodnější. Z pětice témat vyhrálo Ekologické bydlení, takže téma balíčku bylo jasné.

Následující týden již probíhalo hlasování o výtvarném stylu, opět bylo na výběr z několika konceptů navrhovaného oblečení, účesů a nábytku. To pomohlo výtvarníkům lépe navrhnout další objekty pro simíky, o kterých se hlasovalo v květnu. Každý hráč mohl vybrat 29 objektů do stavebního režimu a 17 kusů oblečení dohromady pro obě pohlaví i různé věkové kategorie.

V posledním hlasování, které proběhlo v červnu, se hlasovalo o funkcích, které má kolekce nabídnout. Ve výběru bylo Praní, Mimo síť (Myšleno bydlení bez elektřiny, přísunu vody a internetu), Zavařování a Ekoaktivizace.

Výhercem tohoto hlasování bylo praní a je tedy již jasné, o čem celá kolekce bude. U této možnosti bylo v krátkém popisku vyjmenováno několik objektů jako je pračka a sušička, ovšem protože téma dodatku má být ekologické bydlení, bude k dispozici i lavor na ruční praní a šňůra na prádlo. O dalších funkcích a možnostech, které kolekce přinese, se budeme muset nechat překvapit, protože se vedou spekulace i o tom, že by součástí mělo být taky žehlení prádla. (Ano jistě, abychom tu péči o prádlo měli kompletní.)

Hlasování však ještě nejsou u konce, během září proběhnou ještě další dvě a to hlasování o ikonce a názvu tohoto rozšíření.

Uvidíme čeho všeho se nakonec dočkáme. V obrázcích si můžete prohlédnou vítězné objekty a udělat si o kolekci obrázek sami.

Napište dolů do komentářů, co si o tomto způsobu komunikace vývojářů a hráčů myslíte a případně "přihoďte" i jaký máte názor na výsledky hlasování.