Hráči úspěšné plošinovky Astro Bot se mohou připravit na nový obsah. Vývojáři oznamují pět zbrusu nových úrovní zaměřených na rychlost. První level, který musíte projít co nejrychleji, dorazí už zítra a jmenuje se Building Speed.

Nové úrovně budou vycházet postupně každý týden až do 14. listopadu/novembra tohoto roku. V každé z nich na vás čekají nové výzvy, které mají prověřit vaše dovednosti. Chybět nebude hodnocení, abyste mohli soutěžit o nejlepší časy s ostatními hráči. Dalším lákadlem je 10 nových robotů k záchraně rozesetých v pěti úrovních. Takže v každé najdete dva.

V Building Speed se musíte vyhýbat jeřábům na staveništi a rozbíjet bedny na cestě za záchranou své posádky. Menší ukázka níže ve videu.

Tady je harmonogram vydání dalších úrovní. Každá bude dostupná od 15:00 středoevropského času.

  • Building Speed - 17. 10.
  • Let it Slide - 24. 10.
  • Spring-loaded Run - 31. 10.
  • Helium Heights - 7. 11.
  • Rising Heat 14. 11.

„Chceme vám ještě jednou poděkovat za veškerou lásku a podporu, kterou jste Astro Botu věnovali, znamená to pro nás celý svět. To je pro dnešek vše, nicméně sledujte nás, protože se možná brzy dočkáte ještě dalších překvapení,“ uvedli tvůrci v tiskové zprávě.

Kromě rychlostních etap by mělo dojít také na hravé etapy. V předešlé hře byly časovky a levely zaměřené na získání co největšího počtu bodů. Také se bojovalo s bossem.

Astro Bot vyšel 6. 9. letošního roku na PlayStation 5 s českými titulky.