Ubisoft oznámil, že se uživatelé konzolí Nintendo Switch dočkají remasterované sbírky Assassin’s Creed: The Ezio Collection. Kolekce vyjde už 17. 2. 2022 a má plně využívat možnosti, které Switch nabízí, včetně vylepšených funkcí.

Assassin's Creed: The Ezio Collection obsahuje:

Assassin's Creed II: V tomto opusu budou hráči ztělesňovat Ezia, nového zabijáka, který pokračuje ve smrtící linii svých předků přes renesanční Itálii, včetně Florencie a Benátek. Prosperujte v prostředí bohatém na moc, pomstu a spiknutí, když zdokonalujete své umění, ovládáte zbraně a nástroje navržené samotným legendárním Leonardem da Vincim. 

Assassin's Creed Brotherhood: Když hraje Ezio v trvalém boji proti mocnému templářskému řádu, všichni fanoušci se vydají do nejproslulejšího italského města Říma, centra moci, chamtivosti a korupce. To bude vyžadovat nejen sílu, ale také vedení, protože budete velet celému Bratrstvu, které se shromáždí na vaši stranu. 

Assassin's Creed Revelations: V této hře musí Ezio opustit svůj život a hledat odpovědi. Hráči se vydají ve stopách svého legendárního mentora Altaïra na cestě za objevy a odhaleními. Tato nebezpečná cesta vás zavede do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí armáda templářů hrozí destabilizací regionu. Všechna sólová DLC jsou k dispozici spolu s kampaní pro jednoho hráče.

Extra bonus: Dva filmy o Eziovi. Kromě hratelných dílů obsahuje tato sbírka také dva krátké filmy, které se ještě hlouběji ponoří do Eziova příběhu, Assassin's Creed Lineage  a Assassin's Creed Embers .