Hollywoodské celebrity Arnold Schwarzenegger a Milla Jovovich se sejdou v bezplatných hrách World of Tanks. V prosinci budou hráče provázet v Holiday Ops napříč sérií World of Tanks na PC, mobilních zařízeních a konzolích.

Ve filmovém traileru Holiday Ops (nahoře) se Arnie a Milla vydávají na zatím nejdůležitější misi – zachránit svátky pro Arthura a jeho syna Mikeyho. Vy se k nim připojíte v kouzelném vlaku Holiday Express, který vás zaveze do speciální verze hangáru, do srdce prázdninové vesnice.

„Hrála jsem hrdinku ve filmech založených na videohrách, ale tohle je vůbec poprvé, kdy jsem se já sama dostala do skutečné hry, a jsem připravená na akci!" říká Milla Jovovich, ambasadorka Holiday Ops/akční hvězda.

„Dalším mým prvenstvím je, že hraji v hlavní roli s legendárním Arnoldem Schwarzeneggerem. S ním po mém boku povedeme hráče do kouzelné prázdninové vesnice a budeme rozdávat speciální dárky hráčům ve hře World of Tanks."

„Minulý rok jsem s World of Tanks zažil neuvěřitelný zážitek, a když jsem byl požádán o návrat, ihned jsem odpověděl 'I´ll be back'. Věděl jsem, že letošní akce bude opravdu výjimečná, a nemýlil jsem se. Je mi ctí hrát po boku úžasné Milly Jovovich, při naší první společné práci. Odměny a výzvy Holiday Ops jsou tentokrát ještě lepší a já mohu spojit dvě své oblíbené věci: svátky a tanky!" dodal Arnold Schwarzenegger, ambasador Holiday Ops/akční hvězda/majitel tanku.

Tankisté se s duem filmových trháků poprvé setkají v garáži, kde jim budou zadávat výzvy a úkoly. Když hráči tyto úkoly splní, získají předměty pro přizpůsobení Arnieho a Milly, jako jsou skiny tanků, tematické emblémy, nápisy, obtisky a velitelé. Hlasy Milly a Arnolda se objeví ve hře World of Tanks pro PC a konzole.

Sváteční akce začínají 1. 12. a potrvají do 9. 1. 2023. Každá verze hry má vlastní sadu dat a svátečních nabídek, které jsou přizpůsobeny hře na dané platformě. Detaily níže v rozpisu:

WORLD OF TANKS PC

1. 12. - 9. 1. 2023

Tankisty čeká řada misí a úkolů, za které získají exkluzivní úpravy Arnieho a Milly a možnost mít obě akční hvězdy Holiday Ops jako velitele tanků. Holiday Ops 2023 bude obsahovat speciální akční měnu zvanou Resources. A všechny sváteční aktivity budou založeny na sbírání a investování těchto zdrojů.

WORLD OF TANKS MODERN ARMOR

13. 12. - 2. 1. 2023

Hráči se mohou v nadcházející sezóně připojit k týmu Arnolda, nebo Milly a zúčastnit se akce Holiday Ops a lovů. Mohou získávat odměny tím, že budou pracovat na dosažení cíle svého týmu; získávat body, za které si budou moci vyměnit úpravy a obsah Holiday Ops.

WORLD OF TANKS BLITZ 

17. 12. - 27. 12. 2022

Ve hře World of Tanks Blitz bude k dispozici kompletní kalendář aktivit Holiday Ops. Po přihlášení do hry automaticky obdržíte dárek: Arnolda a Millu a herní bonusy. Za vyhrané bitvy získáte odměny s tématikou Arnolda a Milly, jako jsou kamufláže, sběratelské předměty a to nejlepší – profil Arnolda.