Fanoušci měli opět pravdu. Není to tak dávno, co SCS Software jedním obrázkem lákali na brzké odhalení nového státu, který rozšíří mapu hry American Truck Simulatoru. Tímto DLC opravdu bude stát Iowa.

Iowa se nachází v horní části Středozápadu Spojených států a tvoří most mezi lesy na východě a travnatými pláněmi prérií na západě. Iowa zve řidiče kamionů k prozkoumání svých silnic, měst a místního průmyslu.

Vývojáři z českého studia zvou do zajímavého státu. Při cestách máte najít spoustu malebných výhledů, zejména při projíždění malých měst a městeček podél slavné řeky Mississippi. Tato impozantní vodní cesta, která je druhou nejdelší řekou ve Spojených státech a měří přes 2 000 mil, protéká 10 různými státy.

Navíc se v okolí nachází spousta místních průmyslových odvětví. Jedno vyniká nad ostatními. Tím je zemědělství, zejména pokud jde o pěstování kukuřice.

Na stát Iowa si hráči American Truck Simulatoru ještě počkají. Nedávno vyšla Nebraska a už dříve byly potvrzeny státy Arkansas a Missouri.