Už příští týden se budou moci hráči American Truck Simulatoru podívat do Nebrasky. Malebnou zemědělskou krajinu s velkými i malými městy přidá dlouho očekávané placené rozšíření.

„Nebraska zdaleka není monotónní krajinou. DLC ukáže bohatou biologickou rozmanitost státu skrz různé biomy. Písečné kopce, připomínající travnaté duny, představují jedinečný a malebný terén. Shortgrass Prairie, kterou zdobí kopce a výrazné hory, slibuje strhující zážitek z jízdy, až budete projíždět její krajinou,“ lákají autoři z pražského studia SCS Software.

V Nebrasce nebudou chybět ikonická větší i menší nádražní depa, včetně historické trati The Oregon Trail, která hrála klíčovou roli v expanzi Spojených států na západ během 19. století. Podél cesty budou zajímavé orientační body s možností dozvědět se více informací o této historii.

V tomto regionu najdeme rovněž téměř 30 pečlivě navržených zastávek pro kamiony. Každá z nich má přispívat k jedinečné atmosféře státu. Při své cestě narazíte na malé i velké truck stopy vhodné pro doplnění paliva, údržby vozidla a odpočinku.

Dveře do Nebrasky se otevřenou 16. 5. 2024. Cena bude 11,99€. American Truck Simulator je dostupný na PC s českými titulky. V přípravě jsou ještě státy Arkansas a Missouri.