Oblíbená hra American Truck Simulator, která vzniká v pražském studiu SCS Software, bude v dohledné době rozšířena o placený balíček přidávají stát Arkansas. Na jeho města se zaměřila nová galerie. Prohlédnout si můžete různorodá města.

V galerii je Fayetteville, druhé největší město v Arkansasu, poseté krásnými kostely, rušnými bankami a ikonickou budovou soudu. Springdale protíná silnice US-412 a kdysi bylo známé jako hlavní město pro rychlovýkrm zvířat na světě. Pozůstatky zemědělského dědictví jsou dodnes patrné po celém světě.

Fort Smith je třetí největší město v Arkansasu a může se pochlubit zajímavou historií, která má kořeny ve vojenském původu. Původně šlo o strategické vojenské stanoviště. Město si prošlo mnoha výzvami, včetně ničivého tornáda v dubnu/aprílu 1996. Pozůstatky historických budov, jako je budova Reynolds Davis, jsou dnes dojemnou připomínkou této přírodní katastrofy.

El Dorado si nese bohaté průmyslové dědictví Arkansasu, zejména v období ropného boomu a druhé světové války. Jako srdce chemického, ropného a dřevařského průmyslu v regionu zahrne El Dorado i ve hře všechna tato odvětví. Toto město ztělesňuje podstatu průmyslového dědictví Arkansasu – od rušných rafinerií až po svěží lesy.

Nadále nevíme, kdy přesně Arkansas DLC vyjde.