SCS Software přinášejí další ukázku toho, jak bude v American Truck Simulatoru vypadat stát Missouri. Tentokrát nám vývojáři ukazují nádhernou přírodu a krajinu, kterou budete převážet svůj náklad.

Missouri nabízí celou řadu úchvatných scenérií, od drsných kopců pohoří Ozark až po zvlněné prérie Velkých plání. Ozark vás čeká při průjezdu jižní částí státu, kde se nachází také Národní les Marka Twaina, pojmenovaný po slavném spisovateli, který se v Missouri narodil.

Celou východní hranici státu tvoří řeka Mississippi, druhá nejdelší řeka Severní Ameriky. Odděluje Missouri od tří států – převážně od Illinois, ale na krátkém úseku jihovýchodní hranice také od Kentucky a Tennessee. Další významnou vodní cestou je řeka Missouri, která spojuje západ a východ státu, neboť protéká jak Kansas City, tak St. Louis.

Naopak severní a západní část Missouri se vyznačuje zvlněnými prériemi a pastvinami. Kromě toho v tomto státě najdete státní park Ha Ha Tonka, státní park Elephant Rocks a státní park Roaring River.

Bohužel, datum vydání dodatečného obsahu se státem Missouri nevíme. Místo toho víme, že v SCS Software chystají ještě Arkansas a Iowu.