V rámci American Truck Simulatoru si už měsíc hráči užívají dlouhých cisteren, které si mohou koupit také evropští řidiči v Euro Truck Simulatoru 2. Pozornost se pomalu přesouvá k nadcházejícímu rozšíření mapy.

Příznivci Severní Ameriky se mohou těšit na Montanu, stane se desátým státem ve hře a připojí se tak ke Kalifornii a Nevadě (státy zahrnuty při vydání hry v roce 2016) a přídavkům s Arizonou, Novým Mexikem, Oregonem, Washingtonem, Utahem, Idaho, Coloradem a Wyomingem.

Nahoře se můžete podívat na trailer věnovaný Montaně. Uvidíte velkou část vstupní brány do Glacier a Yellowstone – dvou korunovačních klenotů národních parků. Montana je domovem třpytivých ledovcových jezer, zasněžených horských vrcholů, pstruhových potoků s modrými pruhy a mohutných řek Missouri, Yellowstone a Flathead.

„Rozlehlá, nedotčená a divoká Montana představuje to nejlepší z amerického Západu. Drsní kovbojové stále sedlají koně na rančích a ohromují davy na rodeích. Města duchů, státní parky a jedinečná Dinosauří stezka uchovávají oslnivou škálu historických pokladů,“ dodává tisková zpráva a přidává datum vydání. To je stanoveno už na 4. 8. 2022.

Další zajímavosti o Montaně najdete v galerii. Prohlédnout si můžete například národní park Glacier, nové druhy nákladů a hlavní město Helena. A pokud toužíte ještě po více, tak pod galerií je oficiální půlhodinové video z hraní.

Teď se na řadu pomalu dostává Texas, který byl ohlášen již v březnu 2021.