Prostřednictvím nových obrázků se podíváme do Denveru, hlavního města státu Colorado, a na pěstování ovoce a zeleniny ve Španělsku a Portugalsku. České studio SCS Software ukazuje dvě rozšíření pro své kamionové simulátory.

Při výletu do Colorada nesmíte zapomenout navštívit Denver. Hlavní město tohoto amerického státu samozřejmě nemůže chybět v nadcházejícím dodatečném balíčku pro American Truck Simulator. Dnes se do Denveru podíváme prostřednictvím nových obrázků.

Pro místní ekonomiku je nejdůležitější mezinárodní letiště. Designéři v českému studiu SCS Software si na něm měli dát záležet a vy z kabiny svého kamionu uvidíte spoustu detailů, včetně slavné sochy koně před letištěm. Ve virtuálním Denveru nechybí ani větrné elektrárny a realistická silniční síť, mimo jiné i slavná křižovatka Mousetrap.

Přečtěte si také: Na počítače vychází nová generace zemědělského simulátoru

Přesouváme se na Pyrenejský poloostrov. Ten bude do Euro Truck Simulatoru 2 přidán v Iberia DLC. Ve Španělsku a Portugalsku se pěstuje ovoce a zelenina. Obě země patří mezi největší producenty a exportéry ovoce a zeleniny v Evropě. Budete tak vozit pomeranče i avokádo do okolních zemí. Z toho důvodu vývojáři vytvořili širokou škálu různých farem, včetně velkých komerčních farem a vinic, zatímco na jihovýchodě Španělska najdete zemědělskou půdu pokrytou bílými skleníky.

Předpokládá se, že balíčky vyjdou do konce letošního roku.