War Thunder v červnu obdrží velkou aktualizaci nazvanou Seek & Destroy. Do bezplatné multiplayerové vojenské akce přinese rakety vzduch-vzduch středního doletu s aktivním radarovým naváděním (známé také jako FOX-3), belgické a nizozemské letectvo, kanadskou verzi tanku Leopard 2 a desítky dalších pozemních, námořních a vzdušných vojenských vozidel.

Prvními střelami středního doletu s ARH ve War Thunderu budou francouzská MICA, čínská PL-12, americká AIM-120, ruská R-77, japonská AAM-4, izraelská Derby a jihoafrická R-Darter. Tyto nové třídy střel bude možné využít například s nejpokročilejší verzi stíhačky Su-27 (Su-27SM).

Belgické a nizozemské letectvo najdeme ve větvi Beneluxu v technologickém stromu sousední Francie. To má zvýšit rozmanitost možností pro hráče, kteří si vyberou tuto zemi. Řada začíná starým Gladiatorem Mk I, který vstoupil do bojové služby již koncem 30. let, a končí moderním F-16AM Block 15 MLU. Své místo zde najde i francouzský Mirage 5BA, vyvinutý pro potřeby belgického letectva, a také Fokker G.1A, letoun nizozemské konstrukce.

Co se pozemní techniky týče, tak zde najdeme kanadskou modifikaci tanku Leopard 2A4 s přídavnými moduly kompozitního pancéřování, pokročilou termovizní kamerou a možností instalace maskovací sítě. To příznivci námořních bitev budou mít zájem vyzkoušet si Kondor II – minolovku flotily NDR, vyzbrojenou třemi zdvojenými 25mm autokanony a odpalovacím zařízením FASTA 4M2 s protiletadlovými střelami Strela-2M.

Aktualizace Seek & Destroy do War Thunder dorazí během června.