Helldivers 2 mají za sebou úžasné měsíce. Kooperativní střílečka vzbudila zájem hráčů, kteří si vychutnávají boj za demokracii. Ve studiu Arrowhead se v poslední době nezastavili, pracovali na jedné aktualizaci za druhou, aby opravili chyby a problémy, stejně tak přinášeli nový obsah.

První měsíce od vydání tak byly hektické. Vývojáři teď zvolní a aktualizace nebudou přinášet tak často. Nižší frekvence by měla prospět jim, hráčům i hře, je přesvědčen komunitní manažer Twinbeard na Discordu.

Více času umožní Arrowhead větší péči nad každým patchem, vychytání případných chyb a přidání nového obsahu. Některé z minulých změn totiž nebyly úplně podle představ a tým možná zašel až moc daleko.

Nejde o jedinou změnu. Arrowhead Game Studios má nového generálního ředitele. Johan Pilestedt opouští tuto pozici, aby se mohl soustředit na úkoly hlavního kreativního ředitele. Na jeho místo usedne Shams Jorjani, jenž byl šéfem Paradox Interactive a Hooded Horse. Pilestedt zůstane v představenstvu studia a povede vývoj.

Helldivers 2 je nejrychleji prodávanou hrou PlayStationu v historii, prodalo se 12 milionů kopií na PS5 a PC.