Přes devět minut dlouhé video detailně ukazuje nadcházející akční RPG titul Flintlock: The Siege of Dawn. Autoři Ashenu svou novinku obohatili o souls-lite prvky. Tvrdí, že bude nutné se naučit útoky a chování protivníků, stejně tak pečlivě sledovat jejich pohyby, abyste mohli ve správný okamžik provést protiútok, případně uskočit.

Hlavními hrdiny je mocné duo: Nor Vanek a její tajemný liščí společník Enki s magickými a taktickými schopnostmi. I kvůli této spolupráci souboje připomínají nové díly série God of War, kde mocného Krata doprovází syn. Hlavní hrdinka má k dispozici tři druhy zbraní: kontaktní, střelné a magii.

Kromě boje si můžete ve videu prohlédnout svět a dozvědět se o několika vedlejších úkolech. Jinak hra láká na zapojení se do poslední bitvy lidstva. Dveře na Onen svět byly otevřeny a nemrtvá armáda Starých bohů uprchla. Živí jsou na prahu vyhubení. Je na čase, aby spojili své síly a získali zpět vládu nad vlastním světem.

„Chopte se pomsty, střelného prachu a magie a vydejte se vstříc závěrečnému boji lidstva proti přívalu mrtvých,“ vyzývají tvůrci.

Flintlock: The Siege of Dawn má vyjít v létě letošního roku na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Potěším předplatitele Game Passu, jehož bude součástí.