V sousedním Slovensku vzniká ambiciózní akce s otevřeným světem. Vivat Slovakia láká na profesionální slovenský dabing a fiktivní Bratislavu během divokých 90. let.

„Ulice ovládajú mafiánske gangy, ktoré svoju silu neskrývajú ani za bielych dní. Výpalné podnikov, výbuchy áut či iné vybavovanie si účtov je na dennom poriadku. Praktiky podsvetia si osvojili aj niektoré vládne špičky, ktoré využívajú mafie na tú najšpinavšiu prácu. Rozdiel medzi tajnou službou a organizovaným zločinom sa stráca. Subjekty, ktoré by mali stáť na úplne opačných stranách zrazu ťahajú za jeden koniec pre mocenské a ekonomické dôvody. Za kratší koniec ťahá iba bežný občan,“ přibližuje osmičlenný slovenský tým svou hru. Na té pracuje každý den po úspěchu minihry Vivat Sloboda.

Hrát budete za holohlavého třicátníka, jenž pracuje pro tajnou policii v interní slovenské informační službě. Jako krytí má práci taxikáře, která mu umožňuje volně se pohybovat městem a monitorovat podezřelé osoby v bezprostřední blízkosti.

Hlavní úlohy se jako dabér ujmul Marián Labuda. Vašeho kolegu, mladé ucho, namluví herec Lukáš Frlajs. Ve hře uslyšíme i nejznámějšího imitátora Rasťu Piška nebo bezpečnostního analytika Milana Žitného.

Kromě dobové huby je hlavní skladbou 90s od Strapa a Dja Spinhandz. Lákání jsme na temný příběh, ve kterém si vládní špičky podávají ruce s podsvětím.

Při čekání na další informace se podívejte na teaser trailer (úplně nahoře) a první screenshoty. Vivat Slovakia je ve vývoji pro PC. Datum vydání zveřejněno nebylo.