Dánské studio IO Interactive si na září pro fanoušky stealth akce Hitman 2 připravilo nový obsah, jenž je rozdělen na placený i bezplatný. V tom placeném se Agent 47 stěhuje na Maledivy, do luxusního letoviska. Na piña coladu ale nebude čas. Známý zabiják má v tropickém ráji spoustu práce. Nová lokalita je určena pro majitele zlaté verze Expansion Passu a do hry se dostane 24. září a má nabídnout, stejně jako předešlé nové oblasti, desítky hodin zábavy.

Abyste se do té doby nenudili, budou v průběhu září vycházet menší bezplatné balíčky s novými cíli. Od 5. září jsou dostupné dva nové cíle pojmenované "Dalton Dissection" a "Whittleton Creek". V tom prvním se Agent 47 vrací do newyorské banky v přestrojení, obleče si kostým králíka a napáchá dost zmatku. Ve druhé smlouvě se náš zabiják ocitne na zahradní párty, kde musí odstranit tajné důstojníky.

12. září dorazí Dubious Cohabitation a vyzve Agent 47, aby našel starého známého vraha. O den později se ve smlouvě The Blackmailer dostanete na módní molo v Paříži a budete pátrat po tajné paměťové kartě. 19. září v Merle Revelation proniknete do kultu jako šaman. Tady je zajímavé, že po splnění si odemknete Emetic Grenade. Když ho použijete, všichni v dosahu začnou zvracet. 27. září se pak v The Angel of Death vrátíte do Marrákeše, kde musíte eliminovat starou dámu. Na tento úkol budete mít 10 dnů.

Pro majitele Expansion Passu jsou ještě určeny speciální úkoly Bitter Pill a A Silver Tongue.