Age of Empires: Age of Kings je originální hra z roku 1999 a patří mezi nejoblíbenější real-time strategie všech dob. V roce 2019 se dočkala definitivní edice, která vylepšila tomuto kultovnímu titulu vzhled a představila ho i mladším hráčům. Nyní pro tuto novější verzi hry přichází obsahový balíček, který s sebou nese hned dvě nové civilizace, tři kampaně a pár dalších strategických možností. Nádech západních mocností přináší balíček nazvaný Lords of the West.

Přečtěte si také: Age of Empires IV je hratelné

Nově se můžete chopit východogermánského kmene Burgundi a také národa Sicílie. Obě národnosti dominují vlastními výhodami a jedinečnými jednotkami. Burgunďané jsou civilizace zaměřená na jízdu a ekonomický růst. Sicílie naopak preferuje pěchotu a obranou strategii. V nových kampaních si zase můžete zahrát za Eduard I., zvaného „Dlouhán“, nebo normanského válečníka Roberta Guiscarda. Třetí kampaň se zaměří na burgundské vévody.

Rozšiřující balíček pro Age of Empires II: Definitive Edition s názvem Lords of the West je již k dispozici za 9,99€ na Steamu a Microsoft Store.