Kreativní ředitel a umělecký ředitel Jonathan Jacques-Belletete ze studia Rogue Factor nás zve na seznámení s akční adventurou Hell is Us. Zavede nás do válkou zničené země, kde hráči musí odhalit tajemství své minulosti a čelit lidské temnotě, která pohání chaos.

„Zemi na jedné straně rozděluje občanská válka, ale region zároveň trpí záhadnou pohromou, která dala vzniknout nadpřirozeným bytostem, na které jsou moderní zbraně krátké. Tvými věrnými spojenci jsou dron a meč z jiného věku. Proklesti si cestu přes země zamořené strašlivými chimérami a zkus přijít na kloub tomu, odkud se berou,“ láká popisek.

Jak můžete vidět, ve hře nemáte žádnou mapu, žádný kompas a žádné značky s úkoly. „Necháte se vést instinkty, které jsou nedílnou součástí zážitku. Vychutnej si tuhle neotřelou pouť, na které oceníš inovativní styl a design úrovní, díky kterým můžeš činit vlastní rozhodnutí a dělat si věci podle svého. Tvoje objevy jsou jenom tvoje,“ dočteme se dále.

Při boji s příšerami využijete různé zbraně, od mečů přes kopí až po sekery. „Hra Hell is Us se točí kolem lidského násilí, které je líčeno jako věčný koloběh poháněný lidskými emocemi a touhamim,“ dodává Jonathan Jacques-Belletête.

Hell is Us máme čekat v roce 2025 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.