Bitva mezi Aliancí a Hordou je v plném proudu, ale vy momentálně nejste v přední linii v boji proti společnému nepříteli Azshare? Blizzard vám dává možnost tuto chybu napravit, tedy aspoň na 3 dny zdarma

Nejhranější MMORPG všech dob letos bude slavit už 15 let a i na svůj věk nemá nouzi o hráče, tedy aspoň co se žebříčku týče. Hra se zapsala no historie jako jedna z nejoblíbenějších her všech dob, avšak už to není co to bývalo. 

Blizzard stojí ohromný peníze udržovat servery v maximální kvalitě a i z toho důvodu si stále účtuje měsíční poplatek za hraní. To znamená, že aby jste si mohli vůbec hru zahrát, musíte měsíčně platit zhruba 350 Kč nebo-li 13 € 

Díky tomu si spousty hráčů rozmyslí zda na hru mají vůbec čas či energii. Hra s minulým datadiskem zažila opět velký boom a hráči se vraceli ve velkém, avšak ani to nestačilo na  to aby hra měla tolik hráčů, co měla předtím. Letošní datadisk Battle for Azeroth spousty hráčů ale zklamal a počet hráčů stále klesá. 

Proto Blizzard přišel s možností aktivovat 3 dny zdarma pro všechny neaktivní hráče zrovna k vydání nového patche 8.2 a k vydání nového raidu. Zároveň, pokud si jakýkoliv hráč koupí rovnou půl roku předplatného, dostane exkluzivního mounta. Podobná akce už tu byla u Legionu a zdá se, že dost hráčů to vloni navnadilo.

Své 3 dny si můžete aktivovat nejpozději do 29. července 

Tak co, jsou tu hráči co dají WoWku opět šanci ?