Od vydání Nioh 2 už uplynula nějaká doba a vývojáři z Team Ninja se nám nyní rozhodli poděkovat za veškerou podporu, a hlavně nám sdělit několik důležitých informací týkající se jak dnešní aktualizace hry, tak i připravovaných DLC. Tak se do toho tedy pustíme.

Začneme tím, že dnešní hlavní aktualizace přinese několik nových funkcí jako je například fotografický režim, který bude něco mnohem většího než jen jednoduchý doplněk, protože bude obsahovat pokročilé nastavení fotoaparátu, jako je expozice obrazu, gradace, nastavení osvětlení a odstínů a řada dramatických filtrů. V rámci této aktualizace navíc dostaneme 9 nových misí (Sub-Missions / Twilight Missions). Dle slov vývojářů je to však jen malá část jejich velkého závazku poskytnout nám nejpoutavější herní zážitek. A v úsilí tento závazek splnit, budou tvůrci důrazně věnovat pozornost naší zpětné vazbě a budou i nadále vydávat aktualizace.

A teď už k samotným rozšířením. V příštích několika měsících bychom se měli dočkat celkem tří velkých rozšířeních. Budou v nich nové příběhy, nový Yokai, zběsilí noví bossové, Guardian Spiriti, nové dovednosti, nové brnění a zbraň, která posouvá sílu dovedností mimo stanovené postoje. Kromě toho budou přidány nové úrovně obtížnosti a obsah na konci hry, abyste mohli pokračovat ve svém dobrodružství.

První z těchto DLC balíčků s názvem Tengu’s Disciple by měl vyjít 30. 7. A abychom se do té doby na rozšíření nepřestali těšit jako bonus pro nás vývojáři připravili nové tapety inspirované právě nadcházejícím DLC. Můžete se na ně podívat níže a stáhnout na PS Blogu.

Další informace ohledně DLC Tengu’s Disciple budou zveřejněny v následujících týdnech.