Nedávný teaser trailer se netýkal třetí dílu Total War: Warhammer, nýbrž dalšího dodatečného balíčku do dílu druhého. Britské studio Creative Assembly na 3. 12. letošního roku připravuje rozšíření The Twisted & The Twilight, ve kterém se o nový svět střetnou zmutované krysy a soumračné sestry.

DLC přináší dva nové legendární šlechtice, jednoho pro skaveny a druhého pro lesní elfy. Každý z nich velí své frakci a disponuje novými postavami, jednotkami, unikátními herními mechanismy a cíli souvisejícími s herním příběhem. Oznámení doprovází trailer obohacený o české titulky (nahoře) a první detaily.

Nespoutaná energie Velkého víru potrhala Snivý hvozd a vytvořila v něm puklinu. Co když toto místo využijí démonické síly ke své invazi? Královna Ariel z Athel Lorenu tuší, že situace může být velmi nebezpečná. Vysílá proto Soumračné sestry coby své důvěryhodné vyslankyně, aby připravily půdu pro rituál, který puklinu zacelí.

O Arielině plánu se ale dozvěděl i Throt Nečistý a ihned vycítil svou šanci. Pokud se mu podaří porazit obě sestry a zajmout elfí královnu ve chvíli, kdy bude oslabena, mohl by snad pak spoutat a využít její esenci k vyléčení těch svých věčných vyhladovělých záchvatů, které mu způsobuje jeho chaotitem prostoupený metabolismus. 

LESNÍ ELFOVÉ: SOUMRAČNÉ SESTRY

Naestra a Arahan byly kdysi jednou jedinou bytostí. Lesní předivo je však rozdělilo na dvě sestry, a tak jsou dnes jako dvě strany jedné mince. Společně slouží královně Ariel a vedou její lesní válečníky. Zemřít mohou pouze v případě, že obě zároveň padnou v bitvě. Nyní musejí Soumračné sestry připravit paseku na Arielin příchod a následně královnu chránit, zatímco ona bude provádět potřebný rituál.

SKAVENI: THROT NEČISTÝ

Throt, Pán nad mutací z klanu Moulder, je sžírán věčným hladem. Celoživotní pokusy s vlastním tělem mu sice dodaly velkou moc, ale jeho nesmírně posílený metabolismus teď vyžaduje nepřetržitou výživu, aby se udržel v chodu. Je pevně odhodlaný sešrotovat královnu lesních elfů na kouzelnou kaši, kterou chce poté sníst a konečně se tak doopravdy nasytit.