Na Humble Store můžete získat zdarma PC verzi rozšířeného vydání izometrického RPG titulu Seven: The Days Long Gone od polského studia Fool's Theory. Ve hře jsou české titulky.

Pokud chcete PC verzi získat, stačí navštívit Humble Store, zmáčknout tlačítko „Get the game”, přihlásit se k odběru novinek, přihlásit se na svůj účet (nebo se zaregistrovat) a zvolit „Get it now”. Na vámi uvedenou e-mailovou adresu bude poté zaslán aktivační klíč pro GOG.com. Nabídka končí 9. 12. v 19:00 našeho času.

Přečtěte si také: První Zaklínač v rozšířené edici zcela zdarma

Seven: The Days Long Gone je 3D izometrické RPG, které vyšlo v roce 2017 a je inspirováno Thiefem. Hra zasazená do post-apokalyptického sandboxového světa kombinuje žánry stealth, RPG a plošinovek. Za titulem stojí mimo jiné i několik vývojářů podílejících se na třetím Zaklínači.

Běžnou izometrickou hratelnost tvůrci obohatili a do Seven: The Days Long Gone přidali parkour. Hráč tak může jednoduše překonávat překážky jak horizontálně, tak vertikálně.

"Ve hře Seven: The Days Long Gone hrajete za Teriela. Pomocí veškerého svého ostrovtipu a vytříbených schopností musíte uniknout ze sítě zrady a klamu a přežít svůj pobyt na ostrově Peh," dodává tisková zpráva.