Pokud nebudete příliš otálet, můžete svou digitální knihovničku pro počítač rozšířit o dvě hry.

GOG.com v rámci zimního výprodeje rozdává Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Titul vyšel v roce 2016 a šlo o první projekt studia Mimimi, které později vytvořilo Desperados 3.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun je stealth orientovaná taktická real-time akce ve stylu Commandos a je zasazena do Japonska kolem období Edo. Převezmete kontrolu nad týmem smrtících specialistů a proplížíte se mezi tucty nepřátel. Infiltrovat se budete muset do hradů, klášterů v zasněžených horách nebo táborů ukrytých v lesích. Důležité bude nastražit pasti, otrávit protivníky, případně se kontaktu s nepřítelem zcela vyhnout.

Když vás hra zaujme, tak nedávno obdržela samostatné rozšíření Aiko's Choice. V něm ovládáte nadanou adeptku kunoiči a skupinu spřátelených zabijáků, abyste se s nimi vydali na zúčtování s duchy její minulosti.

Do dnešních 19:00 je pak na Steamu zdarma westernová first-person střílečka Call of Juarez: Gunslinger od Techlandu. Polské studio, které v současné době připravuje Dying Light 2, titul rozdává jako poděkování hráčům při oslavách 30. výročí.