Závody Project Cars ve speciální verzi GO byly spuštěny pro mobily a tablety s operačními systémy iOS a Android. Jsou ke stažení zdarma a nabízejí inovativní ovládání One-Touch.

Hra Project Cars GO byla vytvořena ve spolupráci Slightly Mad Studios a vydavatelské společnost GameEvil. Dle tiskové zprávy má jít o přístupné závody na mobilech díky inovativnímu ovládání jedním dotykem, které je optimalizované pro mobilní zařízení. Titul nabízí propracovaný grafický kabátek a realistické zvuky.

Přečtěte si také: Project Cars 4 má být nejrealističtějším simulátorem všech dob

Ve hře najdete více než 50 licencovaných vozidel od klasických automobilů až po futuristické koncepční projekty, s nimiž si užijete závody na 12 tratích. World Tour mód je ve stylu kampaně a přináší závody po celém světě. Postupně získáváte odměny a vylepšujete své oblíbené vozy, abyste dosahovali lepších časů na okruzích jako Brands Hatch, Autodromo Nazionale Monza nebo WeatherTech Raceway Laguna Seca.

Project Cars GO dle přináší časové zkoušky a závody Daily Invitational pro otestování vašich schopností proti ostatním závodníkům z celého světa. Samozřejmost je možnost vylepšovat a přizpůsobovat si vozy - od lakování po výkon.