Focus Home Interactive známé například díky A Plague Tale: Innocence, nedávno tahle společnost odhalila nové taktické RPG Othercide. V tomto titulu hráči prozkoumají umírající časovou linii a odhalí tajemství města a utrpení, které zde panuje. 

Hráči povedou svou armádu Daughters, tu budou moci dále rozvíjet a v případě nutnosti ji budou moci obětovat. Tato armáda by měla být ozvěnou největšího válečníka, který kdy žil. Ve hře by měla být mechanika oživení. Už z traileru lze poznat, že hra jde tak trochu uměleckým směrem a na první pohled to vypadá opravdu dobře. 

Samotný combat systém by měl být složitý a velkolepý zároveň. Hráči budou moci využívat systém dynamické časové osy, aby mohli plánovat dopředu. S tím souvisí i možnost spuštění různých řetězců schopností k zneškodnění nepřítele. 

V Othercide bychom se taktéž měli dočkat epických bitev s bossy, neboli proti zdrojům onoho utrpení. Každý boss by měl přinést svůj vlastní příběh a vyprávění by mělo být pomocí vzpomínek, které vysvětlují tajemný příběh toho, jak tato děsivá realita nastala. 

Hra vychází již tento rok, konkrétně v létě na PC, PS4, a Xbox One.