Díky probíhajícímu Steam Next Festu si všichni zájemci mohou vyzkoušet připravovanou historickou strategii Last Train Home, která se zaměřuje na československé legionáře. Ti se po konci první světové válce snaží dostat domů. Čeká je ale další boj nejen s nepřítelem, nýbrž také s nemilosrdnou divočinou Sibiře na palubě obrněného vlaku. Musíte se starat o posádku, rozhodovat o proviantu a zásobách a snažit se přežít.

Demo je dostupné do 16. 10. 2023. Hra vyžaduje Windows 10 64bit, procesor 3 GHz Quad-Core, 8 GB RAM a grafická karta Nvidia GeForce GTX 1050-Ti (4 GB) nebo AMD Radeon RX 570 (4 GB). U doporučených je procesor 3 GHz Six-Core, 16 GB RAM a GeForce RTX 2060 (6 GB) nebo AMD Radeon RX 5700 (8 GB).

Nový trailer oznámil datum vydání

„Vydejte se na zoufalou misi válkou zničenou nekonečnou pustinou. Vašim cílem je dostat československé vojáky domů obrněným vlakem, ale cesta, která vás čeká, je plná nebezpečí. Ve víru brutální občanské války mezi ruskou Rudou armádou a bělogvardějci si musí vaše jednotka zachovat bojeschopnost, přičemž je nutné starat se o to málo zdrojů, které máte k dispozici, a za každou cenu udržovat dobrou morálku. Vyrazte na cestu neutěšenou a nemilosrdnou sibiřskou krajinou, kde vás kruté mrazy a neúprosná příroda dožene až na hranici sil. Zásoby a proviant jsou téměř neexistující a mužstvo je vyčerpané, ale vy to nesmíte vzdát,“ uvádí se v tiskové zprávě.

Kromě dema došlo také na datum vydání. Stanoveno je na 28. 11. letošního roku ve verzi pro PC s českým a slovenským dabingem.