Co uděláte, když není E3, ale přišel čas odprezentovat svoje nové hry? Pokud jste Devolver Digital, tak kromě klasického streamu sednete ke stolu a jen tak uděláte FPS, ve které si projdete zábavním parkem, postřílíte pár plechových potvor a při tom zhlédnete několik trailerů na nadcházející pecky.

Přečtěte si také: Krváky Shadow Warrior 3 a Serious Sam 4, plošinovka nebo MMO party z netradiční tiskovky

Takové podání je sice rozhodně netradiční, to mu však neubírá na zábavnosti. Během hraní narazíte na smrtonosné lasery a roboty, které budete muset odstranit s pomocí vaší zbraně. Také na vás čeká několik tužších nepřátel. A jelikož se fakticky nacházíte na herním veletrhu, projdete si i několik známých stánků.

Důvodem, proč si tuto šílenost zahrát je fakt, že obsahuje nejedno tajemství. Hříčka je doslova prošpikována nejrůznějšími sběratelskými předměty, odkazy a easter eggy. A pokud budete obzvláště pečliví při jejich hledání, na konci hry vás čeká odměna v podobě jednoho speciálního odhalení. Ale více už prozrazovat nebudeme.

Pokud byste se o Devolverland Expo chtěli dozvědět více, nebo si jej případně rovnou chtěli zahrát, můžete se podívat na Steam stránku hry, kde si ji můžete stáhnout zcela zdarma.