Activision vyslyšelo volání po starých dobrých dílech Call of duty. V poslední době se hra odehrávala v daleké budoucnosti plné exoskeletů, laserových pušek a jatpacků. Nejdříve se udělal remaster na nejhranější díl, a to Call of Duty modern warfare 4. Teď se však můžeme těšit na návrat do ještě vzdálenější minulosti. Přesněji zpátky do druhé světové války.

Kdy a na čem

Hra od 25. do 28.Srpna vstupuje do Beta testování pro Playstation 4. Beta bude přístupná pro všechny co si hru předobjednali. Všichni navíc dostanou balíček obsahující helmu, speciální emblem a volací kartu. Další kolo testů bude 1.-4. Záři. To bude nejen na Playstation4, ale i na Xbox One. Oba testy budou pouze na multiplayer, který bude tvořit zásadní část hry. To však známe už z předchozích dílů série.

Co zatím víme

Activision zveřejnil i nějaké podrobnosti. Hra bude mít v multiplayeru zatím tři módy a to Team deatmatch, domination a hardpoint. Všechny tyto módy můžeme znát z většiny FPS her. Byly také ukázány modely některých zbraní jako je bazooka, MG15 a známá M1 Garant. Kdo někdy hrál multiplayer v Call of Duty určitě ví, že za vícero zabití v řade získáte bonusy. V této hře se můžeme těšit na střely od dělostřelectva, molotov, nebo na shození bomby. 

Myslíte si že udělat znova Call of Duty z doby druhé světové války je dobrý nápad? Případnou odpověď napište do diskuze pod článkem.