Není to tak dlouho, co se na GeForce Now vrátily hry od Square Enix. Hráči si tak mohli například zahrát všechny díly trilogie Tomb Raider, hru Deus Ex: Mankind Divided či open-world akci Just Cause 3.

Bohužel však tuto radostnou novinu zastiňuje nejnovější aktualizace katalogu GeForce Now, která se objevila na oficiálním fóru. Několik titulů totiž bude ze služby na žádost vydavatele odstraněno. Už 3. července přišlo GeForce Now o hru Saints Row: The Third Remastered, která spadá pod Deep Silver.

Fandy hardcore her však jistě mnohem více zamrzí, že koncem tohoto měsíce Now ztratí několik titulů, které si pod svá křídla vzala společnost Bandai Namco. To se naneštěstí týká i oblíbené trilogie Dark Souls, která GeForce Now opustí už 31. července. Fórum dále zmiňuje bojovky Tekken 7 a Soulcalibur VI, odchod čeká i leteckou arkádu Ace Combat 7: Skies Unknown.

Pozitivem však rozhodně je, že NVIDIA katalog opět rozšířila. Ve svém příspěvku zmiňuje více jak padesát přidaných her za uplynulý měsíc, což rozhodně není málo. Minulý týden byla služba obohacena o Destiny 2 (s podporou Nvidia Highlights), novou Trackmanii, Desperados 3, Far Cry 3: Blood Dragon, Hue a vrátila se hra The Isle.