Microsoft představil hry, které si budou moci v listopadu bez dalších investic zahrál předplatitelé Xbox Live Gold.

Pro Xbox One jsou v listopadu/novembru určeny hry Sherlock Holmes: The Devil's Daughter a Final Station, zatímco pro Xbox 360 a díky zpětné kompatibilitě i na Xboxu One jsou to Star Wars Jedi Starfighter a Joy Ride Turbo.

Detektivka Sherlock Holmes: The Devil's Daughter bude ke stažení od 1. do 30. listopadu/novembra. Singleplayerovou akční plošinovku Final Station dostanete v období od 16. listopadu/novembra do 15. prosince/decembra. Akce Star Wars Jedi Starfighter z první generace Xboxu bude dostupná od 1. do 15. listopadu/novembra a arkádové závody Joy Ride Turbo potom od 16. do 30. listopadu/novembra.

Nahoře se můžete podívat na video, které čtveřici her prezentuje.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, osmá hra v sérii, je dobrodružná hra s hratelností, která kombinuje vyšetřování, akci a průzkum. Představuje tak zážitek, který prověří hráčovy nervy a inteligenci. V roli slavného detektiva budete muset vystopovat zlo v těch nejtemnějších zákoutích Londýna a lidské duše. Budete zkoumat hned několik městských čtvrtí a pátrat po stopách a podezřelých, přičemž musíte rozplést síť intrik vedoucích k závěrečnému překvapivému odhalení.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter původně vyšel v roce 2016.