Když Elon Musk koupil předražený Twitter a přejmenoval ho na X, tak si vytyčil cíl udělat z této sociální sítě platformu pro všechny a pro všechno. Nemůže tak vynechat ani populární streamování, které si sám Musk v minulém roce vyzkoušel přes PC. V případě konzolí však schází oficiální podpora. Na té se má nyní pracovat.

Jak je u odpovědí Muska na X zvykem, chybí další podrobnosti. Jeden z nejbohatších lidí světa odpovídal na příspěvek uživatele AlexJonesMW3, jenž se zeptal, zda je nějaká šance, že se X dostane do konzolí jako streamovací aplikace, podobně jako v případě Twitche.

V minulém roce společnosti Microsoft a Sony odstranily možnost nahrávat obrázky a videa na X. Musk se po této informaci divil a tvrdil, že se bude snažit zjistit, jak obě platformy dostat zpět na X.

Je otázkou, zda se to povede, protože Sony zastaví technickou podporu pro hráče přes X/Twitter. Účet Ask PlayStation přestane takto fungovat od 1. 8. 2024 a není v současné době jasné, zda bude účet nadále existovat. Jedinou možností pro kontaktování podpory PlayStationu tak budou oficiální webové stránky.