V Team17 si vzpomněli na 2D tahovou taktickou akci Worms W.M.D, která na počítače a konzole vyšla už v roce 2016, a bez předešlého oznámení vydali mobilní verzi pro Android a iOS.

Mobilní verze Worms W.M.D přináší známou válku červů v 2D grafice se zbrusu novými zbraněmi, vozidly a budovami. Čeká vás 10 tréninkových úkolů a 20 misí v kampani se zvyšující se obtížností, kde využijete obrovský arzenál nových i klasických zbraní. Používat budete rovněž vozidla, abyste způsobili chaos v řadách nepřátel, a využít můžete rovněž budovy, abyste získali taktickou výhodu při snaze ovládnout bojiště.

Online multiplayer nabízí taktické souboje jeden na jednoho, zatímco lokální multiplayer podporuje až 4 hráče, lze kombinovat s umělou inteligencí. S ohledem na všechno tohle není Worms W.M.D Mobilize klasickou bezplatnou hrou, stojí 130 Kč (6 eur).

Poslední hrou s červíky je méně oblíbená real-time battle royale akce Worms Rumble, jež je od roku 2020 dostupná pro PC a všechny hlavní konzole, včetně Nintenda Switch.