Pokud máte chuť na to rozstřílet hordy démonů rychlostí blesku v krvavých přestřelkách a závodit s časem, abyste překonali vše, co vám přijde do cesty, tak by se vám mohla zamlouvat first-person střílečka Warstride Challenges.

Warstride Challenges si může zahrát už za týden, 19. 4. 2022 se hra dostane do předběžného přístupu na Steamu. Vývojová verze zahrne 48 úrovní, včetně 9 bonusových, ve dvou kapitolách. Dále dvě úrovně obtížnosti, pět zbraní, tři speciální schopnosti a editor zkoušet.

Právě zkoušky hrají ve Warstride Challenges důležitou roli. Jde o výzvy, které budete vytvářet a překonávat výzvy nejen vývojářů, nýbrž také jiných hráčů. Důležitá je nejen rychlost, ale také efektivita, s kterou budete všelijaké démony zabíjet. Jenom tak získáte co nejlepší skóre do online žebříčku. Tvůrci plánují také možnost stažení „ducha“ ostatních hráčů, abyste zjistili, jakou cestou se vydali nejlepší zabijáci démonů.

Další důležitou součástí hry je zpomalení času, abyste mohli provést nemožné headshoty. Také budete skákat jako králíci, klouzat se za rohy a ničit protivníky rázovými vlnami. Vývojáři tvrdí, že budete často umírat a opakovat pokusy s cílem dosáhnou nejlepšího možného výsledku.

„Warstride Challenges nabízí skutečné výzvy a vysokou hodnotu pro znovuhratelnost. Je to těžké, ale nikdy ne nemožné, a umožňuje hráčům soutěžit mezi sebou a porovnávat své schopnosti. Titul nabízí dynamické a intenzivní hraní v nekompromisním designu úrovní, který vybízí k různým herním stylům. K tomu se přidávají možnosti úprav,“ komentuje oznámení Yves Le Yaouanq ze společnosti Focus Entertainment, která se postará o vydání.

Podívejte se na gameplay záběry: