Wargroove je jednoduchá tahová strategie ve stylu stařičkého Nintendo Wars. Její hratelnost je lákavá především svojí jednoduchostí a může se tak stát vstupní branou do světa tahových strategií téměř každému. Zaujmout dokáže také svým krásným audiovizuálním zpracováním. 

Hra nyní oslavila své první narozeniny a jako dárek obdržela od vývojářů ze studia Chucklefish nové DLC pro všechny hráče zdarma. To nese název Double Trouble a přináší do hry možnost kooperativního hraní. Nyní si tak s kamarádem můžete projít zbrusu novou příběhovou kampaň, vytvořenou speciálně pro tyto účely. DLC ale přináší i dvě nové jednotky, tři vojevůdce a vulkanickou tématiku pro herní mapy. 

Důležitou součástí hry Wargroove je i komunitní obsah, kterému jdou vývojáři vstřícně naproti. Double Trouble totiž přináší několik nových editorských nástrojů do jejich editoru. Největší změnou však je, že konečně můžete vyzvat některého vašeho kamaráda v online zápasech právě na mapách vytvořených vámi, či někým jiným z komunity

Pokud tak Wargroove máte ve své knihovně, možná nastal správný čas podívat se, co přináší nového. DLC Double Trouble je totiž již dostupné a je zcela zdarma každému majiteli originální hry.