Společnosti Fulqrum Publishing a Best Way spustily multiplayerové testy real-time strategie Men of War 2, která v plné verzi vyjde někdy během letošního roku.

Pokud máte zájem se testu zúčastnit, zamiřte na Steamu a požádejte o přístup. Beta poběží do pondělí 27. 3. 2023 (18:00).

K dispozici jsou čtyři režimy ze sedmi plánovaných, pět různorodých map a devět výukových misí pro jednoho hráče. Ty vás seznámí se základy i pokročilejšími herními mechanismy a systémy.

„Budete si moci vybrat 1. pěší, 1. tankový nebo 1. dělostřelecký prapor sovětské, německé a americké armády, což vám umožní vyzkoušet více než 80 jednotek z celkového počtu více než 300 jednotek v plné hře,“ uvádí tisková zpráva.

„Men of War 2 přináší více jednotek s různými specializacemi, které můžete vést, pečlivou historickou přesnost a novou úroveň grafické a zvukové vytříbenosti, to vše v kombinaci s originální napínavou akcí této série. Veďte svá vojska do intenzivních bitev v reálném čase na západních a východních frontách a porazte své protivníky v kampaních s epickým příběhem pro jednoho hráče a v režimech šarvátky, než se ponoříte do akce pro více hráčů,“ dodávají vývojáři.

Pro hraní byste měli mít minimálně Windows 7 64bit, Intel Core i5 2300, 8 GB RAM, grafickou kartu Nvidia GeForce GTX 550 Ti 1GB a 10 GB volného místa na disku. Nutností je také internetové připojení o rychlosti 2 Mbit/s.