Tři měsíce po vydání obdržel akční RPG titul Dragon's Dogma 2 demoverzi, která zve do fantasy světa hráče, kteří si hru ještě nekoupili. Demo je dostupné na všech platformách a časově omezeno.

Dragon's Dogma 2 si můžete vyzkoušet po dobu dvou hodin. Nejde tedy přímo o demo (výřez některé části hry), ale spíše o trial verzi.

Pokud se řadíte mezi hráče řešící sebemenší detail u své postavy, tak byste si svého hrdinu měli vytvořit v samostatném editoru. Jinak budete plýtvat drahocenným časem. Na Steamu, PS Store a Xbox Store hledejte aplikaci Character Creator and Storage.

Druhým minusem nabídky Capcomu je další omezení. Demo totiž bude dostupné pouze do 18. 7., respektive 17. 7. v případě PlayStationu 5. Když se vám hra zalíbí, můžete využít slevy a pořídit si plnou verzi.

Vydání demoverze se shoduje s příchodem nové aktualizace. Ta přidala grafické nastavení na konzolích (nízké a vysoké detaily) a možnost zapnout 120 Hz. Ale stabilních 120 snímků za sekundu nečekejte. Capcom uvedl, že snížení grafických detailů na konzolích zlepší snímkovou frekvenci. Další vylepšení jsou v plánu v budoucích updatech.

Dragon's Dogma 2 je dostupná pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Za necelé dva týdny hra prodala 2,5 milionu kopií.