Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Světlo světa spatřila Platinum Edition oblíbeného Farming Simulatoru 22. Přináší zbrusu novou oblast Silverrun Forest a nová vozidla a stroje od Volva a dalších výrobců.

Součástí Platinum Edition je původní hra Farming Simulator 22. Pokud ji už máte, tak rozšíření získáte pod názvem Platinum Expansion. V obou případech na vás čeká nová mapa inspirovaná severozápadem Severní Ameriky a jeho zalesněnou krajinou plnou zajímavých míst a výrobních řetězců, které se rozvíjejí na základě dodávek dřeva. Připravte si značkovače stromů, pusťte se do nových lesnických misí a postavte si loď v doku.

Součástí je velký výběr nových strojů od renomovaného švédského výrobce Volvo, který slaví premiéru v sérii Farming Simulator. Svůj vozový park můžete rozšířit o další stroje od značek John Deere, Komatsu, Pfanzelt, Koller, Schwarzmüller, IMPEX a mnoha dalších. Čeká na vás více než 40 nových vozidel a strojů, které obohatí a rozšíří možnosti farmaření a lesnictví, včetně kácení a sázení stromů.

Farming Simulator 22 - Platinum Edition je dostupná ve verzích pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S nebo Xbox One. Hra i rozšíření obsahuje české titulky. O hru si můžete u nás zasoutěžit.