Psalo se září 2021, když Ubisoft slavnostně oznámil, že ve spolupráci se streamovací službou Binge chystá televizní seriál založený na videoherní sérii Driver. Fanoušci v té době prosili o návrat samotné hry. Dnes je seriál uložen k ledu, ale přece jen něco vzniká.

„Ve spolupráci se společností Binge na sérii Driver již nepokračujeme,“ uvedl mluvčí Ubisoftu pro server Game File. „Aktivně pracujeme na dalších zajímavých projektech souvisejících s touto sérií. Nemůžeme se dočkat, až se v budoucnu podělíme o další informace,“ dodal.

Seriál měl být plně hraný a sledovat příběh Johna Tannera, bývalého automobilového závodníka, který jako agent v utajení měl infiltrovat nebezpečný zločinecký syndikát.

Poslední velká hra Driver vyšla v roce 2011 pod názvem Driver: San Francisco a nebyla zas až tak špatná. Zaujala zejména převtělováním se do řidičů okolních aut v provozu, protože jsme hráli za hlavního hrdinu v kómatu.

Série Driver je jednou z prvních závodních her s otevřeným světem, tak snad se jednoho dne vrátí v plnohodnotném titulu pro počítače a konzole. Ubisoft by mohl hezky pokrýt žánr závodních her: The Crew být více off-road a Driver naopak městský.

Při čekání na další informace si připomeňte sérii Driver a její evoluci: