Máme tady páteční večer a s ním přichází očekávaný víkend, který má být ve znamení sluníčka. Budete sobotu a neděli trávit venku, nebo si najdete čas na hraní? Pokud usednete ke svému hernímu stroji, co si zahrajete?

Já budu sobotu trávit na Jarmarku v jižních Čechách a víkend mi lehce nabourá příprava Kalendáře hráče. Navzdory tomu si plánuji opět zahrát Warhammer 40,000: Space Marine 2. Zatím jsem této řezničině věnoval přes dvě hodiny a dost mě baví. Také bych rád pokračoval s dětmi v dobrodružství roztomilého robůtka v plošinovce Astro Bot.

Tentokrát jsem se obrátil i na mé kolegy z redakce, abych zjistil, zda si o víkendu najdou čas na nějakou tu hru. Fiola bude dohrávat mrazivou strategii Frostpunk 2, kterou recenzuje. Gelu má teď více času, protože má něco s nohou a nemůže se moc hýbat. Z toho důvodu si plánuje zopakovat Evoland 2 na mobilu.

To Terka dohrává rozšíření k Final Fantasy VII Remake a potom se hned vrhne na Final Fantasy VII Rebirth. Eri má pracovní víkend ve společnosti PC verze God of War: Ragnarök. Kushi bude střídat Spirit of the North a House of Da Vinci 3 (vyšla verze pro PlayStation). Cerberos si minulý týden na Steamu ve slevě koupil Horizon Zero Dawn a prokládat to bude multiplayerovkou Deadlock, u níž sedí v poslední době více než je zdrávo.

Náš vrchní střihač Holis si užije tech-noir survival hororovou jednohubku Hollowbody, Rachel mi nahlásila hned tři hry (Baldur's Gate 3, Heroes of the Storm a World of Warcraft - kde na to bere čas?!) a Cvrnda hodlá něco spáchat ve Vigoru na PC a Xboxu a možná ještě zapne Star Wars Outlaws kvůli nějakým vedlejším aktivitám.

A co Honzas? Náš milovník souls-like pracovně ještě nakoukne do Black Myth: WuKong (vím, je to akční adventura a ne souls-like) a zbytek víkendu se bude snažit odpočívat a připravovat se na to, co ho čeká další týden.

Kdybyste nevěděli, co nového si zahrát, tak doporučím náš Kalendář hráče, kde máte přehled největších novinek, co vycházejí v září. Video má 25 minut, tak si připravte nějaké to občerstvení :-).