Už víte, co budete během víkendu dělat? Sobota odpoledne a neděle je ideální čas na zapnutí počítače nebo konzole a ponoření se do videoherního světa. Jakou hru/hry si vyberete?

Jsme na konci září. Za poslední týdny vyšla celá řada zajímavých her. Jsem si ale jist, že se mezi vámi najdou hráči, kteří místo úplných novinek dohánějí resty, případně hrají nějakou tu onlinovku.

Já doufám, že dohraji Warhammer 40,000: Space Marine 2. Po příběhové stránce jsem téměř na konci této lineární a brutální akce. S dětmi stále hraji Astro Bota a přes víkend se s nimi podívám na animovaný film V hlavě 2, jenž je čerstvě v nabídce Max.

A co kolegové v redakci? Trošku jsem na ně zapomněl a do uzávěrky se stihlo ozvat jen několik z nich. Náš dvorní sociální manažer Kamil si zahraje Core Keeper. Kushi nadále bojuje s nedostatkem času, tak to vidí na několik rychlých her v League of Legends. A když zbude čas, ráda by se odreagovala u lovení divoké zvěře v theHunter: Call of the Wild. Cvrnda tentokrát neplánuje žádnou videohru. Místo ní se s kamarádem ponoří do deskovky Zaklínač: Starý svět.

SLEVY A HRY ZDARMA

Na Steamu si můžete přes víkend bezplatně zahrát taktickou first-person akci Squad, zatímco na konzolích Xbox s předplatným Xbox Game Pass Core a Ultimate jsou to tituly Tropico 5, Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections a Sudden Strike 4 European Battlefield Edition.

Kdybyste chtěli doplnit knihovničku, tak na Steamu je výprodej série Wolfenstein a slevy od vydavatele Hooded Horse. Tahle společnost má pod sebou zajímavé strategie, jako Against the Storm (14,99€), Manor Lords (27,99€), Workers & Resources: Soviet Republic (19,99€), Norland (19,49€) či Sons of Valhalla (9,99€).

Slevy jsou také na Epic Games Store a GOG. Tady bych zmínil Resident Evil Bundle obsahující první tři díly za 24,99€.

Nevíte, co nového si zahrát? Tak to doporučím náš Kalendář hráče, kde máte přehled největších novinek, co vycházejí v září.