Na scéně se objevuje další tým složený z veteránů, tentokrát her Cyberpunk 2077, BioShock, Borderlands nebo Squad. V tomhle složení pracují na tajemném projektu Hornet, který v teaser traileru vypadá jako hodně zvláštní a tajemná střílečka z pohledu první osoby.

Doprovodná tisková zpráva prozrazuje další detaily. Projekt Hornet je taktická kooperativní PvE střílečka zasazená do světa, kde se vyskytují paranormální aktivity. Tento svět má být postnukleární evropský kontinent, který neustále reaguje na akce hráčů a dokáže vtáhnout.

Hráči budou jako agenti pracovat v terénu pro organizaci známou jako Mortfield Industries. Jejich úkolem je pátrat po jakékoli paranormální aktivitě a potlačovat ji jakýmikoli prostředky. Problém budou představovat dynamické události, tajemství, frakce a entity.

Pokud vás projekt zaujal, tak studio Antistatic plánuje uzavřené testy rané verze. Zájemci o účast mají vyplnit formulář na oficiálních stránkách a sledovat Discord. Demo bude předvedeno také za zavřenými dveřmi na GDC (18. až 22. 3. 2024). Ještě letos by měl začít plnohodnotný vývoj.

Zakladateli studia Antistatic jsou Lukasz Ludkowski, který byl hlavním scenáristou Cyberpunku 2077, Kris Teper, který byl hlavním výtvarníkem prostředí pro sérii BioShock, Maciej Miksztal, který byl spoluzakladatelem Starward Industries (The Invincibl) a spoluzakladatelem Far From Home, Michal Koltun, programátor hratelnosti pro Conan Exiles, a Gabriel Nordholm, který byl komunitním manažerem pro Project Winter.

Teď už teaser trailer: