Nejen pro příznivce Terminátora a postapokalyptických filmů, ve kterých povstanou stroje, přichází nová third-person střílečka Synced. Už 10. 12. bude dostupná na Steamu v bezplatné veřejné betaverzi.

Beta nabídne boje proti umělé inteligenci a kooperativní hraní. Hráči se mají sdružovat do tříčlenných družstev a čekají je intenzivní bitvy. Později i proti jiným skupinám hráčů.

Měli byste vědět, že jde o rogue-looter střílečku, ale nebudeme předbíhat. Vše se odehrává v blízké budoucnosti lidstva, po události zvané Kolaps, při níž se nanostroje, na které si lidstvo zvyklo spoléhat při každodenním fungování, vzbouřily, začaly konzumovat lidi, aby se rozmnožily, a postupně se přeměnily ve smrtící Nanos. V této apokalypse se hráč ujme role Runnera (běžce), odvážného hledače bohatství, jenž v nebezpečné oblasti známé jako Meridian hledá nano-energetickou látku zvanou Nerva.

Jedinečnou vychytávkou je možnost synchronizovat s Nanosem, čímž se z nepřítele stane spojenec. Kombinace různých Nano tříd (Crusher, Seer, Guardian a Suppressor) a individuálního vybavení a dovedností hráčů má umožnit širokou škálu kombinací a taktických přístupů.

Pokud si to nedokážete představit, tak jste vývojáři z NEXT Studios zváni do bety. Startuje 10. 12. 2022 a dostupná bude do 15. 1. 2023 na Steamu. K hraní budete potřebovat operační systém Windows 7.1/8/10, procesor Intel i5 2,4 GHz, 16 GB RAM, GeForce GTX 660 a 35 GB volného místa na disku.