Dnes začínají slevy Days of Play. V rámci nich Sony přináší výhodné nabídky na koupi konzolí PlayStation 5, příslušenství a her, od těch novějších až po ty starší, které se stále řadí mezi špičku příběhových zážitků a většinou obsahují české titulky.

KONZOLE

Na konzoli můžete ušetřit až 1590 Kč a získat bonus. Na CZC.cz je to v případě PS5 Digital Edition sleva 5x 100 Kč na PC a konzolové hry, zatímco v případě klasické Slim verze ještě získáte náhodnou hru v hodnotě až 999 Kč na PS5 a Horizon Forbidden West (PS5) v hodnotě 799 Kč.

Pokud máte chuť na virtuální realitu, tak za balíček PlayStation VR2 + Horizon VR: Call of the Mountain ušetříte 2299 Kč. Bundle je totiž za 12 690 Kč.

PŘÍSLUŠENSTVÍ

HRY

V tiskové zprávě Sony mluví o bohaté nabídce zlevněných her. Vyzdvihuje zejména nedávno vydaný Rise of the Ronin za 1 199 Kč. Na hráče čekají také slevy na poslední díly oblíbených sérií v podobě God of War Ragnarök za 999 Kč, Horizon Forbidden West za 799 Kč nebo Gran Turismo 7 za 999 Kč.

Lákavé jsou také speciální edice příběhů ikonických hrdinů. Fanoušky pavoučího muže potěší Marvel’s Spider-Man 2 v základní PS5 verzi za 1 079 Kč, Collectors Edition tohoto titulu je pak aktuálně k dostání v ceně 3 999 Kč. Vylepšené verze příběhů oblíbené Ellie jsou během Days of Play k dispozici v případě The Last of Us Part I Remake za 999 Kč a u The Last of Us Part II Remastered v ceně 899 Kč. 

Oblíbené herní pecky ze série PlayStation HITS je během Days of Play možné pořídit za tradičních 199 Kč.

Více na CZC.cz.

SPECIÁLNÍ AKCE V PS PLUS, PS STARS A PS STORE

Letošní Days of Play přináší ještě i několik dalších časově omezených nabídek, které potěší každého hráče. V rámci předplatného PlayStation Plus se mohou těšit na denní nadílky obsahu, AAA titulů či PS VR2 her. Noví i současní uživatelé mají k dispozici slevu na roční členství a prodloužení květnové měsíční hry pro předplatitele v podobě EA FC 24.

Věrnostní program PlayStation Stars obsahuje v rámci aktuální akce rovněž nejrůznější denní nabídky včetně speciálních výzev ve spojení s Astro Botem či možnost získání collectibles z EA FC Esports turnajů. PlayStation Store nabízí slevy na stovky her včetně časově omezených mega slev.

Článek obsahuje odkazy na partnerský obchod CZC.cz, který nás podporuje v tvorbě článků a videí.