Není to dlouho, co vyšel další díl herní série Far Cry. Přece jen jsme tuto hru recenzovali a několikrát se objevila v článcích zde na webu. A dnes se podíváme, jak by to vypadalo, kdyby se děj odehrával na Marsu. Dnes, tedy 17.7., vychází DLC Far Cry 5: Lost on Mars.

Podle traileru lze vidět, že vás unesou mimozemšťani. Vy se pokusíte utéct z jejich spárů. Jenže jak? No, začnete tak, že získáte laserové pušky. Ty budete potřebovat, abyste se, logicky, prostříleli hordami emzáků.

Je to opět zajímavý nápad. Přece jen Far Cry se odehrává v dnešní Americe, kde bojujete proti militantní sektě, a vývojáři přidají DLC, ve kterém se z hry stává SCI-FI akce. Pokud se ale kouknu již na podobný počin, a to samostatně hratelné DLC Far Cry Blood Dragon, tak mě to ani nepřekvapuje.

Jestli vás DLC zaujalo, tak vás určitě zaujmou další 2 DLC. V jednom se ponoříte do post apokalyptického světa plného zombie a v dalším se ocitnete v žáru války ve Vietnamu.

DLC si můžete zakoupit samostatně za necelých 12 €, nebo všechny tři v Season Passu za 30 €. Pokud byste zvolili druhou variantu, tak se můžete těšit na další bonusy.