Nebojte. Nadcházející druhá expanze pojmenovaná Tides of the Foscari se drží přesně toho, co fanoušci Vampire Survivors chtějí, tedy více Vampire Survivors. Dodatečný balíček dorazí přesně za týden a přinese spoustu nového obsahu, včetně zbrusu nové úrovně s pohádkovou školou.

Nová úroveň se jmenuje Lake Foscari, zavede vás do zalesněných krajů západní Evropy, kde narazíte na několik biomů s fantasy prostředím, včetně zmíněné akademie pro mladé mágy. Tahle akademie je plná čarodějnic, těžkých bojovníků a zákeřných zlodějů. Možná tady ještě narazíte na něco dalšího, ale to se k Foscari Academy musíte nejprve probojovat přes pololidi, duchy, vražedné anděly a další nepřátelé.

Kromě toho přinese Tides of the Foscari také 8 nových postav, 13 zbraní, 7 hudebních skladeb a 20 achievementů. Vývojáři ze studia Poncle lákají ještě na magická zvířata.

Tides of the Foscari bude k dispozici od 13. 4. tohoto roku pro Xbox, PC a mobilní zařízení. Cena byla stanovena na 1,99 eur (cca 47 Kč).

Připomeňme, že roguelike akce Vampire Survivors se stala nejlepší hrou roku 2022 na BAFTA Games Awards a získala také cenu za nejlepší design. Více zde.