Polská studia v posledních letech produkují spoustu různých simulátorů. Mezi všelijakými tituly se čas od času najde nějaký zajímavý kousek. Jedním z nich by mohl být Urban Flow. V něm budete s přáteli nebo sami řešit šílený boj s dopravními zácpami.

Urban Flow je logická hra od polského studia Baltoro Games. Vašim úkolem je řídit rušný městský provoz pomocí semaforů. Musíte se postarat o to, aby auta do sebe nenarazila a současně aby nevznikala zácpa. Občas ale budete řešit i složitější situace, kdy budete muset umožnit rychlý průjezd sanitce, policistům, hasičům či armádě.

Celkem vývojáři pro hráče připravili 100 úrovni. Hrát se bude z ptačí perspektivy a užít si ji máte buď sami nebo v kooperaci s třemi přáteli.

V doprovodném traileru nevypadá Urban Flow se svou minimalistickou grafikou špatně. Ve videu uvidíte několik situací a různých levelů; od těch jednoduchých až po ty složitější, včetně kruhových objezdů nebo vlaků. Sami si to budete moci vyzkoušet 26. června letošního roku, kdy Urban Flow vyjde na Nintendo Switch.