Rychlá 3D akční hra Ultra Age vyjde celosvětově. Společnost DANGEN Entertainment nás dnes v rámci konference Guerrilla Collective se svou hrou seznámila a vzkázala, že vyjde během podzimu letošního roku na PC.

Ultra Age nabídne pulzující komba s několika čepelemi a řadu vylepšení hlavní postavy a jejího droida. Ti společně bojují ve futuristickém sci-fi světě, který se ocitl na pokraji zkázy, proti všelijakým robotům. Společně musejí zabránit vyhynutí lidstva.

Ultra Age je vytvořeno v enginu Unreal Engine a se studiem Next Stage spolupracoval výtvarný tým Visual Dart, který má za sebou práci na Uncharted 4, Overwatch nebo StarCraft Remastered.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

„Daleko v budoucnosti přestaly Zemi stačit zdroje a ekosystém dávno nezávratně změnil prolétající meteorit. Lidstvo se rozdělilo na dvě části: na lidi, kteří unikli ze Země a přesídlili do vesmírné kolonie Orbital Arc, a na ostatní, kteří zůstali na Zemi v zařízeních zvaných The Shelter (úkryt). Mladý bojovník s mečem jménem Age spadne z oběžné dráhy na Zemi. V doprovodu svého vznášejícího se androida Helvise musí najít nepostradatelný klíč k přežití lidstva,“ píše se v tiskové zprávě.

Hra byla poprvé ukázána v roce 2019. Také vám připomíná kombinaci akčního Final Fantasy s Devil May Cry?

Přečtěte si také: Survival horor Chernobylite odhaluje datum vydání a láká na příběh