V srpnu se vybraní hráči budou moci vypravit na dobrodružství a vyzkoušet si mobilní Assassin's Creed: Codename Jade, které je zasazeno do starověké Číny. Hru připravuje studio Level Infinite ze skupiny Tencentu a Ubisoft. Uzavřený test proběhne od 3. 8. do 11. 8.

Jade je pracovní název. Titul byl oznámen už v loňském roce a má přinést plnohodnotné dobrodružství v otevřeném světě zasazeném do Číny 2. století před naším letopočtem a zaměřuje se na dynastii Čchin. Chronologicky se příběh nachází mezi hrami Assassin's Creed Odyssey a Origins.

Oproti jiným hrám ze série Assassin's Creed si hráči vytvoří vlastní postavu, navštíví historické lokace, od Velké čínské zdi po císařské hlavní město Sien-jang, a stanou se mistrem v parkouru, skákání ze střechy na střechu a vraždění cílů.

Assassin's Creed Jade bude free-to-play a vyjde v dosud nestanoveném termínu na Android a iOS. Pokud se chcete zúčastnit bety, tak hlásit se máte zde. Přijít by vám měl dotazník, který je nutné vyplnit. Pozvánky budou vybraným hráčům odeslány od 27. do 31. 7. Předběžná instalace hry bude možná od 1. 8. Nutné je mít Android 10 nebo novější a procesor Snapdragon 865 nebo lepší. U iOS je uveden iPhone 11 nebo novější.