ARPG hit loňského roku V Rising čeká první větší bezplatné rozšíření. Vývojáři ze Stunlock Studios ho plánují na výročí spuštění předběžného přístupu a poslouží jako zpevnění základů, na kterých se bude stavět endgame hry.

První bezplatné rozšíření přinese také nové způsoby, jak prožít upíří fantasy. Tvůrci hodlají zlepšit způsob, jakým hráči hrají, a přinést jim nové možnosti, které půjdou více do hloubky.

V květnu byste měli být schopni stavět větší a lepší doupata a mít nad nimi větší kontrolu. Dále se vám do rukou dostanou nové zbraně a kouzla, budete moci prozkoumat nové oblasti a setkat se s novými bossy a frakcemi. Ano, dojde i na legendární zbraně s neuvěřitelnou silou.

Zásadně bude přepracováno pět hlavních škol magie a nový typ předmětů, Jewels, jsou určeny k posílení a individuální změně kouzel.

Do toho bude Vardoran (mapa hry) větší, temnější a hlubší. S tím souvisí i experimentování s novým systémem, jenž umožňuje nárokovat si pozemky místo toho, abyste své hrady rozšiřovali dlaždici po dlaždici.