Po řadě netradičních simulátorů přichází další. Stanete se agentem FBI ve městě hříchu a korupce. Vaším úkolem bude vyšetřovat vraždy, krádeže, únosy, obchod s drogami, mafii a organizované zločiny.

Varšavské studio President to pořádně roztáčí. Po řade netradičních simulátorů jako I Am Your President (vžijete se do Amerického prezidenta), Crime Scene Cleaner (budete uklízet nepořádek po zločincích) a Ship Builder Simulator (stavění lodí v primitivní době) chystají FBI Agent Simulator.

Jak název napovídá, vžijete se do agenta FBI ve městě hříchu a korupce. Vaším úkolem bude procházet temnými šedými uličkami a vyšetřovat vraždy, krádeže, únosy, obchod s drogami, mafii a organizované zločiny. Důležité je, že si vyberete, kým vlastně jste - budete zlým nebo hodným poldou? Zvolíte si svůj přístup a budete čelit následkům. Mimo to musíte vyslýchat svědky a podezřelé a snažit se je usvědčit.

V současné době se můžeme podívat jen na pár obrázků a filmeček. Osobně bych od FBI Agent Simulatoru moc velkou kvalitu nečekal. Hru očekávejte na PC.